Виждайки еуфорията от танцова формация към НЧ Никола Й. Вапцаров 1924“

...
Виждайки еуфорията от танцова формация към НЧ Никола Й. Вапцаров 1924“
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски реши: Ще има празник на града

Виждайки еуфорията от танцова групировка към НЧ „ Никола Й. Вапцаров 1924 “ в Стамболийски кметът на общината взе решение да провежда празник на града, излиза наяве от пост на Георги Мараджиев във Фейсбук.
„ След снощния концерт на " Траке " видях голямото предпочитание на хората да изпитат страстта на фолклора и на танците! Всеки, който ме срещаше, питаше: „ Ще имаме ли празник на града? Реших: „ Да! “ И това ще е последният празник на този площад, тъй като идната година ще имаме нов площад, ново лятно кино-театър и главно ремонтирано читалище, изцяло освежен център “, декларира градоначалникът.
 
 

 
 
За идния празник на града още веднъж ще поканят групировката " Траке ". В програмата ще вземат участие също детският танцов отбор " Южняче ", Росица Пейчева, групите " Етноритъм ", „ Канарите “, Миро, Центърът за работа с деца.
„ Ще открием и новият екопарк. Отново ще има по този начин обичаните шатри за всички. Люлките ще бъдат на стадиона, до скейт парка. Ще създадем един прелестен празник. Цялата стратегия ще я оповестим по-късно “, добавя Мараджиев и пожелава на съгражданите си всичко, което не се купува с пари: здраве, благополучие, шанс и положителни другари.
 
 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР